2018-04-19T20:27:25+00:00

Trenger du ditt eget nettsted?

Etter mange år erfaring med både koding, drift av nettsteder og servere, kan jeg tilby komplette webløsninger både til deg som privatperson, eller til deg med en større bedift. Det å komme seg på nettet i dag har BARE fordeler for en bedrift, og kan være både interessant og lærerikt for en privatperson.

I hovedsak leverer jeg nettsider til bedrifter, men du er selvfølgelig velkommen til å kontakte meg som privatperson også hvis du har ett prosjekt du vil realisere.

En bedrift i dag uten ett skikkerlig nettsted blir ofte sett på som mer seriøst. Dette er det mange grunner til, og her er noen eksempler :

#Du blir søkbar på nettet, potensielt fra hele verden #Det er lett for en potensiell kunde å finne kontakt informasjon #Riktig optimalisering gjør at din nettside kommer opp på rett sted under søk #Du kan enkelt vise hva du kan levere av tjenester #Lett å få tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyde #Du kan enkelt henvise til nettsiden dersom noen trenger mer informasjon #Lett å dele referanser, erfaringer, bilder, video og kontakt informasjon

Det er i praksis veldig få begrensninger for hva en nettside kan brukes til. Alt fra bookingsystem, nettbutikk, kontaktskjema, fremvisning av bilder, video og lyd etc er mulig. Det å være søkbar på nettet i dag har bare positive effekter på din bedrift.

Jeg kan levere komplett webløsning fra start til slutt. Alt jeg trenger er en viss ide om hvordan du vil ha layout og farger, så kan jeg begynne å lage utkast. Du må selv komme med tekster / bilder / informasjon du vil ha på nettsiden din, men dette vil jeg selvfølgelig hjelpe deg med dersom du ønsker det. Du kan enkelt lene deg tilbake og se i sanntid at nettsiden formes slik du ønsker det, mens du har løpende kontakt med meg.

Du betaler en fast avtalt pris for tjenesten. Prisen inneholder alt du behøver for å ha en nettside oppe, inkludert webhotell, domenenavn og epost adresser. Deretter koster det deg en liten sum i året å holde nettsiden og mail online. Pris avtales selvfølgelig på forhånd.

Når jeg er ferdig, og du som kunde er fornøyd, vil jeg selvfølgelig hjelpe deg å endre innhold på siden etter behov i fremtiden. Jeg kan også gi ett kort kurs i hvordan du selv kan endre tekster og bilder på din nettside.

Ved bestilling av nettside vil jeg gi en pris ut ifra hva du forteller meg at du ønsker. En typisk nettside for en bedrift ligger på mellom 1500,- og 10.000,- for første år, deretter 500,- per år i driftskostnader.

Ta gjerne kontakt for ett uforpliktende tilbud.