2018-04-19T20:59:54+00:00

Om meg og denne siden

“Han idioten som har lagt ut alt dette må jo være helt tett i hodet”

Ja, om det er følelsen du sitter igjen med, så dømmer jeg deg ikke på noen som helst måte. Dette er ett hobbyprosjekt for meg, fordi jeg liker å holde på med det. Jeg gjør ikke dette for å tjene penger lenger (jeg gjorde det før). Når jeg la ned “driften” og sluttet å aktivt selge virtuelle servere, fikk alle mine daværende kunder mulighet til å få hjelp av meg til å finne alternativ leverandør samt hjelp til å sette opp alt på nytt. Faktum er at 85% av kundene jeg hadde den gangen, har jeg fremdeles i dag kjørende på mine servere enda.

Det jeg driver er ikke noe blodseriøs bedrift lenger. Dette er ren hobby, og noe jeg gjør mest for morro skyld. Det betyr ikke at jeg ikke kan levere tjenester lenger, eller at serverene er mer ustabile nå enn de er før, men det betyr at det er litt mer begrenset med support, og det kan ta lenger tid før du får svar nå enn det gjorde for 2 år siden. Dersom du ikke er eller har vært kunde hos meg før, skjønner du sikkert ikke en dritt nå, og det er helt greit. 🙂

Vedkommende bak tastaturet heter Rikard Johnsen, og er 25 år. Han har ca 10 år erfaring med servere og nettsider, bygging av nye maskiner, reperasjoner, feilsøk og lignende. Dette har vært en stor interesse for meg siden min første pc for mange år siden. Den maskinen hadde en 1.7GHz pentium 4 prosessor, 256mb ram og 40gb harddisk. Husker enda at jeg brukte alle sparepengene mine på å kjøpe dvd brenner og en 120gb harddisk for å oppgradere denne. Etter dette har det bare vokst og vokst.

Vet ikke helt hva jeg skal skrive her egentlig, men da vet du hvertfall litt om hvorfor denne siden finnes på nettet. Du kan gjerne kontakte meg via [email protected] dersom du skulle ha noen spørsmål.