Flytting av denne nettsiden – Igjen

May 27, 2018 by Khazaa

Da GET har store problemer med at jeg sender noen få mailer om dagen hjemmefra, og det er enkelte porter jeg ikke får lov å ha åpne, flytter jeg denne nettsiden ut fra stua igjen. Har derfor bestilt en server med en del disker som jeg kan bruke til mine personlige ting fremover. Dedikert, med 3770k, 32gb minne og 7 x 4Tb disker. Denne burde holde til mine personlige ting.

Så, da kommer nedlastninger opp igjen etterhvert, og det vil bli lagt til en del mer tjenester på denne nettsiden etterhvert, siden den nye serveren står på gbit nettlinje. Så dette blir bra. 🙂

Ellers, så kommer det fortsatt opp en side som vil levere virtuelle og dedikerte servere (jeg leier dem selv, eier IKKE), samt webutvikling og litt andre tjenester. Tenker at jeg skal prøve å holde denne siden personlig med litt snacks på, og alt som har med salg og gjøre på en egen nettside.

Det blir en kort nedetid mens jeg endrer DNS på cloudflare litt senere i dag når jeg er ferdig med å flytte backups. Gir beksjed når jeg er online på den nye maskinen. 🙂

Leave a Reply