Server ser ut til å være stabil

May 2, 2018 by Khazaa

Jeg har brukt dagen på å flytte filer og sette opp alt jeg skal ha gående på serveren hjemme, og begynner å komme i mål med det. Det som mangler er mer harddisker og raskere linje. Per i dag har jeg 260/15 linje fra GET, og det fungerer helt greit. Problemet er at jeg har coax hybrid, som de kaller det, og der er det tydeligvis ikke mulig å få mer uplink. Så fiber er på vei, men det kan ta noe tid.

Frem til det er på plass, vil ikke serveren brukes til noe annet enn denne nettsiden for “offentligheten”, og lokal mediaserver og filserver i hjemmet. Er lenge siden jeg har drevet med hosting hjemmefra, og jeg skal helt ærlig si at jeg har savnet det. Maskinen som brukes er stillegående og har vært stabil, så jeg regner med at den holder en stund til fremover i tid. Kan hende jeg legger ut noe bilder etterhvert.

 

Leave a Reply